Sveve logo

Send SMS som kan besvares

SMS er en effektiv kommunikasjonskanal som blir lest av mottakeren - ofte umiddelbart. Av og til kan det være nyttig å motta svar tilbake fra mottakeren. Meldinger kan også sendes med en tekstavsender som avsender - det kan feks være ditt firma- eller produktnavn. Meldingen kan da ikke besvares. Men, det finnes flere måter å få svar på.

Her er noen eksempler:

1. Unik-ID, midlertidig telefonnummer

En melding som skal kunne besvares må ha et nummer som avsender. Det gjør at et svar finner tilbake til riktig sted gjennom mobilnettet. Sveve har en funksjon "Melding kan besvares" som er inkludert i alle tjenester. Avsender blir da en unik-id (et slags midlertidig telefonnummer), mendingen kan besvares og svaret vises inne på din konto hos Sveve.

I tillegg er det mulig å fortsette en dialog fram og tilbake med hver mottaker ved å "svare på et svar"

Unik-ID er funksjonalitet på alle våre tjenester, og du kan bestille en gratis prøvekonto ved å klikke på "Bestill prøvekonto" oppe til høyre.

2. Dedikert nummer

Som kunde hos Sveve kan du ha et eget dedikert nummer som kan motta innkommende meldinger og svar. Dette er et vanlig 8-sifret nummer som kan motta SMS (men som man ikke kan ringe til).

Les mer om dedikert nummer

3. Ditt eget mobilnummer som avsender

Du kan sende en melding fra ditt eget nummer. Et svar på meldingen vil da komme til din telefon (og ikke til Sveve.no).

4. Kodeord

Kodeord kan brukes til å motta innkommende meldinger fra kunder eller ansatte. Via Sveve kan du enkelt besvare innkommede meldinger via SMS.

Les mer om kodeord

2006 - 2024 © Sveve AS | Cookies | Personvernerklæring