Sveve logo
E-post til SMS

Gjør e-post om til SMS - enkelt og effektivt

Sender systemet ditt alarm som e-post, men ikke som SMS? En smart tjeneste som gjør e-post om til en SMS - helt automatisk. Send SMS til enkeltpersoner eller grupper. E-post til SMS styres med enkle regler og videresender SMS slik du ønsker!

En komplett SMS-tjeneste som vokser i takt med dine behov!

Kontakt oss


Priser og egenskaper
Egen e-postadresse
Videresend til enkeltpersoner/grupper
Videresending basert på regler/triggere
Effektiv varsling med SMS
Varsle om viktig e-post, raskt
All funksjonalitet fra grunnpakken
Grunnpakke: 129,-/mnd
+150,-/mnd
500,- etablering
SMS fra 36 øre
eks. mva, faktureres årlig
gen1
Egen e-postadresse på @smsmail.no
Du disponerer en (eller flere) e-postadresse på domenet @smsmail.no. Innkommende e-post videresenes som SMS basert på dine regler
gen2
Regelstyrt videresending med fleksible muligheter
Skriv et mobilnummer i emnefeltet og send SMS til denne personen. Eller sett opp videresending basert på innhold i e-posten. Smart og fleksibelt!
gen3
Alarmen via e-post vil ikke oversees igjen
Tjenesten ble opprinnelig bygget for å gjøre systemalarmer (via e-post) til umiddelbar SMS-varsling. Ikke gå glipp av en alarm igjen!
98% leser en mottatt SMS
Få kommunikasjonskanaler kan måle seg med SMS når det kommer til åpningsrate og engasjement! 98% leser en mottatt SMS. Og, 90% av alle meldinger leses av mottakeren innen 3 minutter. Det kan du nyte godt av i kommunikasjon med dine ansatte eller kunder!

Slik fungerer e-post til SMS
01.
Bestill en prøvekonto og velg hvilke tjenester du vil prøve
Sveve dekker alle dine behov for mobil kommunikasjon. Du kan velge mellom et stort utvalg av utvidelser og tilleggstjenester avhengig av ditt behov; SMS fra nett, API/gateway, kodeord, eget dedikert nummer osv. Du velger selv hva du ønsker å prøve. En prøvekonto er uforpliktende og gratis, men kan oppgraderes til en ordinær konto om du ønsker det senere.
test
hero
02.
Usikker på hva du trenger eller hvordan det fungerer?
SMS-tjenestene fra Sveve kan tilpasses mange kommunikasjonsbehov. Enkle og avanserte. For både små bedrifter, som sender noen få SMS hver måned, til store kampanjer med store volumer - vi har kunder i alle størrelser og bransjer. Fra barnehager og speidere til Statnett, Dyreparken og Posten. Dersom du lurer på om vi kan dekke ditt behov så kan du ta kontakt, så hjelper vi deg
03.
Liker du prøvekontoen? Oppgrader den til en ordinær konto!
Fra prøvekontoen din kan du enkelt oppgradere til en ordinær konto og være i gang med SMS-kommunikasjon i løpet av kort tid. Du kan gjerne ta kontakt med oss dersom du lurer på noe, ellers kan du enkelt ordne alt selv.
test2
Ditt firma- eller produktnavn som kodeord?
SMS-tjeneste med eget kodeord
Fornøyde kunder siden 2006
Sveve er en fantastisk løsning for oss som kommuniserer med våre kunder via SMS! Løsningen er enkel og oversiktlig i bruk, både ved masseutsendelser og en-til-en beskjeder
Altifiber
Enkel og effektiv løsning som forenkler hverdagen vår hos Airon AS. Brukervennlig og et system som enkelt kan integreres med våre egne applikasjoner!
Airon AS
Sveve er et svært nyttig verktøy for oss som vi bruker daglig. Både enkeltvis utsendelse og i situasjoner hvor vi trenger å kommunisere ut meldinger til mange mottakere samtidig.
Digiflow AS
Sveve er fantastisk enkelt å bruke. Gjør at vi svært raskt når alle leietagere på en effektiv måte.
Holmen Senter
Noe du lurer på?
Er det noe du lurer på? Vi hjelper deg! Kontakt oss på chat eller via post@sveve.no!
2006 - 2024 © Sveve AS | Cookies | Personvernerklæring