Sveve logo
SMS-tjeneste med kodeord

Eget kodeord for innkommende SMS, påmeldinger og bestillinger

Med et kodeord har du mange muligheter; inn- og utmelding av nyhetsbrev eller kundeklubb. Motta bestillinger eller kundehenvendelser. Eller som kontaktpunkt i markedsføring på TV, boards eller radio - mulighetene er mange!

En komplett SMS-tjeneste som vokser i takt med dine behov!

Kontakt oss


Priser og egenskaper
Velg ditt eget kodeord
Automatisk kvitteringsmelding
På- og avmelding via kodeordet
Se alle innkommende meldinger
Kan kombineres med API
All funksjonalitet fra grunnpakken
Grunnpakke: 129,-/mnd
+150,-/mnd
500,- etablering
SMS fra 36 øre
eks. mva, faktureres årlig
gen1
Firma- eller produktnavn som kodeord
Du velger ditt kodeord helt selv. Vanligvis er det et firma-/produktnavn, men ikke noe krav. Våre kodeord er på kortnummer 1963, 2065, 2229 eller 27333
gen2
Automatisk avmelding fra nyhetsbrev via SMS
Enkel utmelding (og innmelding) fra ditt SMS-nyhetsbrev er viktig! Med et kodeord kan dine kunder enkelt melde seg inn, eller ut - helt automatisk
gen3
Lag en kundeklubb og aktiver kundene dine
En kundeklubb er en effektiv måte å aktivisere dine kunder på! Med et kodeord hos Sveve har du en innebygd kundeklubb med automatisk inn- og utmelding
98% leser en mottatt SMS
Få kommunikasjonskanaler kan måle seg med SMS når det kommer til åpningsrate og engasjement! 98% leser en mottatt SMS. Og, 90% av alle meldinger leses av mottakeren innen 3 minutter. Det kan du nyte godt av i kommunikasjon med dine ansatte eller kunder!

Slik fungerer kodeord
01.
Bestill en prøvekonto og velg hvilke tjenester du vil prøve
Sveve dekker alle dine behov for mobil kommunikasjon. Du kan velge mellom et stort utvalg av utvidelser og tilleggstjenester avhengig av ditt behov; SMS fra nett, API/gateway, kodeord, eget dedikert nummer osv. Du velger selv hva du ønsker å prøve. En prøvekonto er uforpliktende og gratis, men kan oppgraderes til en ordinær konto om du ønsker det senere.
test
hero
02.
Usikker på hva du trenger eller hvordan det fungerer?
SMS-tjenestene fra Sveve kan tilpasses mange kommunikasjonsbehov. Enkle og avanserte. For både små bedrifter, som sender noen få SMS hver måned, til store kampanjer med store volumer - vi har kunder i alle størrelser og bransjer. Fra barnehager og speidere til Statnett, Dyreparken og Posten. Dersom du lurer på om vi kan dekke ditt behov så kan du ta kontakt, så hjelper vi deg
03.
Liker du prøvekontoen? Oppgrader den til en ordinær konto!
Fra prøvekontoen din kan du enkelt oppgradere til en ordinær konto og være i gang med SMS-kommunikasjon i løpet av kort tid. Du kan gjerne ta kontakt med oss dersom du lurer på noe, ellers kan du enkelt ordne alt selv.
test2
Ditt firma- eller produktnavn som kodeord?
SMS-tjeneste med eget kodeord
Fornøyde kunder siden 2006
Systemet fremstår som lettvint å bruke for å få kontakt med våre abonnenter. At man også kan legge motta svar på SMS gjør at vi kan få oppdaterte opplysninger tilbake ved behov. Kan anbefales!
Holum Vannverk
Sveve gjør hverdagen vår mye lettere når vi skal kommunisere og gi beskjeder til mange på samme tid.
Frelsesarmeen
Sveve er en rask, enkel og effektiv måte å sende ut info om arrangementer i kirken vår. Enkelt å sette opp forskjellige grupper, og velge hvilke grupper som skal motta SMS. Kan enkelt planlegge meldinger frem i tid for utsendelse på gitte tidspunkt.
Haukås Nærkirke/Åsane sokn
Helt avgjørende for oss med sending av beskjeder til kunder og våre sjåfører. Super historikk med meldingene slik at flere kan svare og holde flyten gående med raske svar.
Containerweb AS
Noe du lurer på?
Er det noe du lurer på? Vi hjelper deg! Kontakt oss på chat eller via post@sveve.no!
2006 - 2024 © Sveve AS | Cookies | Personvernerklæring