Sveve logo

Om Sveve

Sveve AS tilbyr SMS-tjenester og mobil kommunikasjon til norske bedrifter og organisasjoner. Siden 2006 har vi jobbet for å gjøre det enkelt å kommunisere enkelt og effektivt med kunder, ansatte eller medlemmer.

Det er nå flere tusen norske kunder som bruker Sveve som verktøy i sin daglige kommunikasjon. Kundebasen vår spenner fra små bedrifter og organisasjoner til store børsnoterte selskaper og offentlige etater. Vi er stolte over svært mange fornøyde kunder og langsiktige kundeforhold - noen kunder har vært med oss helt fra starten for over 10 år siden!

Sveve er utviklet i Norge og spesialtilpasset til norske bedrifter og organisasjoner. Tjenesten er under kontinuerlig utvikling og forbedring. I tillegg til standard-tjenester som er klare til bruk umiddelbart, tilbyr vi også spesialutvikling og skreddersydde løsninger for kommunikasjon, markedsføring og varsling.

Sveve ble startet av de to sivilingeniørene fra NTH/NTNU, Ole Magnus Habberstad og Ivar Løset Moen i 2006, og har siden da vokst til å bli en av norges største tilbydere av SMS-tjenester og mobil kommunikasjon.

Vil du komme i kontakt med oss så hører vi gjerne fra deg på e-post: post@sveve.no, via chat eller kontaktskjema.

2006 - 2024 © Sveve AS | Cookies | Personvernerklæring