Utvalgte kunder som benytter sms-tjenester fra Sveve.no

Referansekunde: Statnett

Statnett

Statnett er et statsforetak eid av staten ved Olje- og energidepartementet og er systemansvarlig i det norske kraftsystemet. Driften overvåkes av en landsentral og tre regionsentraler. For Statnett har Sveve.no utviklet et spesialtilpasset HMS-system for personoversikt. Via kodeord kan personell melde seg inn- og ut av ulike anlegg slik at sentralen til enhver tid har oversikt over hvor personell befinner seg. Systemet levert av Sveve.no har høyt krav til oppetid og funksjonalitet.

Referansekunde: Delta

Delta

Delta er en partipolitisk uavhengig arbeidstakerorganisasjon, som forener medlemmenes individuelle ønsker og kollektive behov. Organisasjonen har 67.000 medlemmer innenfor en rekke yrkesgrupper. Delta bruker Sveve.no til å informere medlemmer og lokallag via SMS.

Referansekunde: Hafjell alpinsenter

Hafjell Alpinsenter

Bare 2,5 timer unna Oslo ligger Hafjell alpinsenter, et av Norges største og mest komplette skianlegg. Hafjell er spesielt kjent som barnas favorittsted – det perfekte sted å legge familieferien, med flotte områder for barna. Hafjell Alpinsenter bruker SMS-tjenester fra Sveve.no.

Referansekunde: Telia

Telia

Telia Norge AS leverer nettaksess og teletjenester som hjelper privatpersoner og bedrifter til å kommunisere på en enklere, mer effektiv og miljøvennlig måte. Telia bruker SMS-tjenester fra Sveve.no

Referansekunde: Frelsesarmeen

Frelsesarmeen

Frelsesarmeen er et mangfoldig og særpreget kirkesamfunn som viser omsorg for hele mennesket ved å tilby suppe, såpe og frelse. Frelsesarmeen bruker SMS-tjenester fra sVeve.no

Referansekunde: Menswear Norge AS

Menswear Norge AS

Menswear Norge AS importerer eksklusiv herrekonfeksjon som selges gjennom egne butikker. Målgruppen er travle forretningsmenn som ønsker å handle kvalitetsklær på en effektiv måte til riktig pris. Menswear har i flere år brukt SMS-tjenester fra Sveve blant annet for å informere kunder om bestilte varer som er klar for henting.

Referansekunde: Norges Parkinsonforbund

Norges Parkinsonforbund

Norges Parkinsonforbund er en landsomfattende interesseorganisasjon for mennesker med parkinsonisme, deres pårørende og andre interesserte. Norges Parkinsonforbund bruker SMS-tjenester fra Sveve.no.

Referansekunde: Veidekke

Veidekke

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Veidekke bruker SMS-tjenester fra Sveve.no.

Referansekunde: Bergen Kommune

Bergen Kommune

Bergen er en by og kommune i Hordaland fylke på Norges vestkyst, såkalt omgitt av de syv fjell, og gjerne omtalt som Vestlandets hovedstad. Bergen Kommune bruker SMS-tjenester fra Sveve.no.

Referansekunde: Kystverket

Kystverket

Kystverket er ein nasjonal etat for kystforvalting, sjøsikkerheit og beredskap mot akutt forureining. Kystverket bruker SMS-tjenester fra Sveve.no.

Referansekunde: Borg speidergruppe

Borg Speidergruppe

Borg Speidergruppe er en av Sarpsborgs største speidergrupper, og vi har i dag ca. 100 medlemmer. Borg Speidergruppe bruker SMS-tjenester fra Sveve.no.

Referansekunde: Arbeiderpartiet

Arbeiderpartiet

Arbeiderparitet bruker Sveve til kommunikasjon med medlemmer

Referansekunde: Libris

Norli Libris

Libris bruker Sveve til effektiv kommunikasjon med kunder og ansatte

Referansekunde: Den Nationale Scene

Den Nationale Scene

Den Nationale Scene, forkortet DNS, er et teater i Bergen som siden 1993 er en av Norges tre nasjonale teaterinstitusjoner. DNS bruker SMS-tjenester fra Sveve.no.

Referansekunde: NTNU

NTNU

Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet er fra 2016 Norges største universitet. NTNU bruker SMS-tjenester fra Sveve.no.

Produkter og tjenester

Her er våre produkter og sms-tjenester

Om Sveve AS

Sveve er en norsk kvalitetsleverandør av sms-tjenester! Utviklet for norske forhold.

Kontaktinformasjon

Vi er mye på farten! Send en epost så svarer vi deg så fort vi kan!