Sveve logo
Komplett SMS-API

Send SMS fra ditt IT-system eller din nettside

Med SMS-API kan du integrere SMS-funksjonalitet i din applikasjon eller i din nettside. Kryptert kommunikasjon, mange nyttige funksjoner og enkelt å komme i gang. Et API er et teknisk grensesnitt en utvikler bruker for å lage en integrasjon mot Sveve.

Lenke til teknisk dokumentasjon

Kontakt oss


Priser og egenskaper
Kryptert og sikkert
Retur av leveringsrapport
Sett opp en integrasjon ila minutter
Kan kombineres med andre funksjoner
All funksjonalitet fra grunnpakken
Grunnpakke: 99,-/mnd
+50,-/mnd
500,- etablering
SMS fra 36 øre
eks. mva, faktureres årlig
gen1
Kryptert kommunikasjon og enkelt integrasjon
En enkel integrasjon for å sende SMS settes opp av en utvikler i løpet av minutter. Eller du kan bygge avanserte integrasjoner gjennom vårt komplette API
gen2
API-et kan brukes med alle funksjoner på Seve
Sveve tilbyr mange tjenester knyttet til SMS og mobil kommunikasjon; kodeord, dedikert nummer, nummeroppslag mm. Disse er også tilgjengelige via API
gen3
API-dokumentasjon for utviklere/ programmerere
API-dokumentasjon Dokumentasjonen brukes av utviklere for å sette opp en integrasjon mot Sveve
98% leser en mottatt SMS
Få kommunikasjonskanaler kan måle seg med SMS når det kommer til åpningsrate og engasjement! 98% leser en mottatt SMS. Og, 90% av alle meldinger leses av mottakeren innen 3 minutter. Det kan du nyte godt av i kommunikasjon med dine ansatte eller kunder!

Slik fungerer SMS-API
01.
Bestill en prøvekonto og velg hvilke tjenester du vil prøve
Sveve dekker alle dine behov for mobil kommunikasjon. Du kan velge mellom et stort utvalg av utvidelser og tilleggstjenester avhengig av ditt behov; SMS fra nett, API/gateway, kodeord, eget dedikert nummer osv. Du velger selv hva du ønsker å prøve. En prøvekonto er uforpliktende og gratis, men kan oppgraderes til en ordinær konto om du ønsker det senere.
test
hero
02.
Usikker på hva du trenger eller hvordan det fungerer?
SMS-tjenestene fra Sveve kan tilpasses mange kommunikasjonsbehov. Enkle og avanserte. For både små bedrifter, som sender noen få SMS hver måned, til store kampanjer med store volumer - vi har kunder i alle størrelser og bransjer. Fra barnehager og speidere til Statnett, Dyreparken og Posten. Dersom du lurer på om vi kan dekke ditt behov så kan du ta kontakt, så hjelper vi deg
03.
Liker du prøvekontoen? Oppgrader den til en ordinær konto!
Fra prøvekontoen din kan du enkelt oppgradere til en ordinær konto og være i gang med SMS-kommunikasjon i løpet av kort tid. Du kan gjerne ta kontakt med oss dersom du lurer på noe, ellers kan du enkelt ordne alt selv.
test2
Ditt firma- eller produktnavn som kodeord?
SMS-tjeneste med eget kodeord
Fornøyde kunder siden 2006
Enkel og effektiv løsning som forenkler hverdagen vår hos Airon AS. Brukervennlig og et system som enkelt kan integreres med våre egne applikasjoner!
Airon AS
GPM leverer løsninger til idretten primært internasjonalt. Vi hadde behov for en solid løsning for utsendelser av SMSer. Sveve har en robust løsning som er lett for oss å administrere og API grensesnittet var tilsvarende enkelt å integrere til vår plattform. Vi kan trygt anbefale Sveve AS for de som har nasjonale og internasjonale kunder.
GPM AS
Sveve er et svært nyttig verktøy for oss som vi bruker daglig. Både enkeltvis utsendelse og i situasjoner hvor vi trenger å kommunisere ut meldinger til mange mottakere samtidig.
Digiflow AS
Sveve er en fantastisk løsning for oss som kommuniserer med våre kunder via SMS! Løsningen er enkel og oversiktlig i bruk, både ved masseutsendelser og en-til-en beskjeder
Altifiber
Noe du lurer på?
Er det noe du lurer på? Vi hjelper deg! Kontakt oss på chat eller via post@sveve.no!
2006 - 2021 © Sveve AS | Cookies | Personvernerklæring