Sveve logo
SMS-tjeneste, grunnpakke

Komplett SMS-tjeneste for bedrifter og organisasjoner

Brukervennlig og effektiv. Grunnpakken er vår mest populære SMS-tjeneste. Tjenesten er en komplett SMS-tjeneste med mange smarte funksjoner - alt du trenger for å kommunisere effektivt og profesjonelt med kunder eller ansatte!

Har du behov for ennå mer funksjonalitet, som feks kodeord eller SMS-API? Da kan du enkelt utvide senere! Grunnpakken er uansett et smart sted å starte. Bestill en gratis prøvekonto nå.

Kontakt oss


Priser og egenskaper
Brukervennlig SMS-tjeneste
Valgfri avsender, f.eks. firmanavn
Toveis kommunikasjon
Ubegrenset antall kontakter og grupper
Support og hjelp inkludert
Mange utvidelsesmuligheter etter behov
129,-/mnd
Gratis etablering
SMS fra 36 øre
eks. mva, faktureres årlig
gen1
Brukervennlig og enkel SMS-tjeneste
Krever ingen opplæring! Du er i gang med å sende SMS til medlemmer, kunder eller ansatte i løpet av kort tid. Du kan sende til mottakere i Norge eller i hele verden
gen2
Send meldinger med egen avsender
Fleksible SMS-tjenester som vokser med ditt behov. Send en rask beskjed til dine ansatte/kunder. Bruk ditt firma- eller produktnavn som avsender
gen3
Send SMS direkte fra din PC, mac eller telefon
Sveve er tilgjengelig over alt; fra kontoret, på hytta eller på reise i USA. Du trenger bare en PC, mac eller telefon tilkoblet internett.
98% leser en mottatt SMS
Få kommunikasjonskanaler kan måle seg med SMS når det kommer til åpningsrate og engasjement! 98% leser en mottatt SMS. Og, 90% av alle meldinger leses av mottakeren innen 3 minutter. Det kan du nyte godt av i kommunikasjon med dine ansatte eller kunder!

Slik fungerer SMS-tjenesten
01.
Bestill en prøvekonto og velg hvilke tjenester du vil prøve
Sveve dekker alle dine behov for mobil kommunikasjon. Du kan velge mellom et stort utvalg av utvidelser og tilleggstjenester avhengig av ditt behov; SMS fra nett, API/gateway, kodeord, eget dedikert nummer osv. Du velger selv hva du ønsker å prøve. En prøvekonto er uforpliktende og gratis, men kan oppgraderes til en ordinær konto om du ønsker det senere.
ill personer2
ill papirfly
02.
Usikker på hva du trenger eller hvordan det fungerer?
SMS-tjenestene fra Sveve kan tilpasses mange kommunikasjonsbehov. Enkle og avanserte. For både små bedrifter, som sender noen få SMS hver måned, til store kampanjer med store volumer - vi har kunder i alle størrelser og bransjer. Fra barnehager og speidere til Statnett, Dyreparken og Posten. Dersom du lurer på om vi kan dekke ditt behov så kan du ta kontakt, så hjelper vi deg
03.
Liker du prøvekontoen? Oppgrader den til en ordinær konto!
Fra prøvekontoen din kan du enkelt oppgradere til en ordinær konto og være i gang med SMS-kommunikasjon i løpet av kort tid. Du kan gjerne ta kontakt med oss dersom du lurer på noe, ellers kan du enkelt ordne alt selv.
ill person400x250
Send SMS direkte fra din PC eller Mac
Prøv gratis og uforpliktende
Sveve - fornøyde kunder siden 2006
Sveve gjør hverdagen mye enklere for oss med å kunne sende ut sms til kunder. Anbefaler dette til alle!
Ferner Jacobsen AS
Helt avgjørende for oss med sending av beskjeder til kunder og våre sjåfører. Super historikk med meldingene slik at flere kan svare og holde flyten gående med raske svar.
Containerweb AS
Sveve er en fantastisk løsning for oss som kommuniserer med våre kunder via SMS! Løsningen er enkel og oversiktlig i bruk, både ved masseutsendelser og en-til-en beskjeder
Altifiber
Sveve gjør hverdagen vår mye lettere når vi skal kommunisere og gi beskjeder til mange på samme tid.
Frelsesarmeen
Noe du lurer på?
Er det noe du lurer på? Vi hjelper deg! Kontakt oss på chat eller via post@sveve.no!
2006 - 2024 © Sveve AS | Cookies | Personvernerklæring